ada
Acasa Produse PromotiiGalerie Noutati Contact 
Infiintata in 2002 SC ALPI MELSA PAN SRL produce si comercializeaza de la diferiti furnizori atat din Europa cat si din Turcia  o gama completa de utilaje pentru fast - food, cantine, restaurante, catering, patiserii, cofetarii etc.

In 2010 in asociere cu SC GINOVA ECHIPAMENTE PENTRU BUCATARII SRL am introdus in gama de utilaje pe care le comercializam si echipamente  pentru comertul stradal, carucioare mobile marca "Streat". Pe langa utilajele mai sus mentionate mai comercializam si materiale pentru decorare torturi si prajituri, dar si utilaje second - hand.

ALPI MELSA PAN SRL ofera cea mai buna valoare investitiei clientilor si totodata solutii pentru toate segmentele de pret si calitate. Calitatea lucrarilor executate este garantata de profesionalismul angajatilor nostri si de calitatea materialelor folosite.

Clientii nostri beneficiaza de proiectare personalizata si consiliere, raport optim, calitate pret, garantie. Livrarea produselor de pe stoc se face in aceasi zi, iar cele la comanda se pot aduce in 3-21 zile.          
Protectia consumatorului - A.N.P.C | Date firme
Realizat de Nindos Consortiu @2014-2018